De derde stem - Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

De derde stem

By Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

 • Release Date: 2014-05-13
 • Genre: Detectives en thrillers
 • Size: 2.14 MB
Score: 4.5
4.5
From 44 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] De derde stem.pdf 32,911 KB/Sec
Mirror [#2] De derde stem.pdf 43,595 KB/Sec
Mirror [#3] De derde stem.pdf 44,512 KB/Sec

Description

De blinde assistente van een messenwerper wordt levenloos aangetroffen in een park in Marseille. Ze is de ex van een goede vriend van Tom Stilton, en samen onderzoeken ze haar dood.
Intussen wordt in Stockholm het lijk van douanebeambte Bengt Sahlmann aangetroffen. Er is gepoogd het op zelfmoord te laten lijken, maar dat is overduidelijk niet het geval en de politie legt onmiddellijk de link met een grote drugsvangst van de douane. De zaak belandt op het bureau van Mette Olsäter, die het team leidt dat een grote internationale drugszwendel onderzoekt.
Olivia Rönning is terug uit Mexico en raakt bij toeval betrokken bij de zaak-Sahlmann. Ze kiest daarin – hoe kan het ook anders – een heel andere weg dan het team van Mette Olsäter en komt zo op het spoor van de moordenaar. Maar die weet op zijn beurt inmiddels ook wie Olivia is…

Reviews

 • De derde stem.

  5
  By Shitshit spel
  Van begin tot eind enorm spannend. De snelheid, wendingen en de persoonlijke drama's zijn heel goed. Echt een aanrader, maar wel belangrijk dat je deel 1 leest. Beide zijn geweldig👍
 • De derde stem

  1
  By Jeannetje
  Teleurstellend. Een keukenmeidenroman vol vage personages en onwaarschijnlijke wendingen, slecht geschreven.
 • geweldig!

  5
  By boeken-muziek-en-meer
  Voor wie 'Springvloed' van Cilla en Rolf Börjlind heeft gelezen is dit een geweldig vervolg. Het boek is ook zeker apart van elkaar te lezen. Deze Rönning & Stilton serie heeft de potentie om één van die super spannende Scandinavische TV-series te worden. Het 'detectives' duo blijft verbazen. Aanrader!

keyboard_arrow_up